Rudy2's Multilingual Blog

Just another WordPress.com weblog

pi. … ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΗΣ CIA ΣΤΟ ΦΩΣ

leave a comment »

 
The Men Who Stare at Goats

Τριάντα χρόνια πέρασαν από τότε που γράφτηκε. Σήμερα όμως, για πρώτη φορά, το αμερικανικό πεντάγωνο δίνει στη δημοσιότητα το απόρρητο μνημόνιο που περιγράφει την εμπλοκή της CIA στα περίφημα πειράματα ελέγχου του μυαλού, που γίνονταν σε όλη τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου. Προσοχή όμως, οι συνομωσιολόγοι ας μη χαίρονται.
Δεν πρόκειται για σενάριο όπως της ταινίας Men Who Stare at Goats.
 
Πρόκειται για έγγραφο 17 σελίδων, διαθέσιμο ως pdf στο:
http://www.wired.com/dangerroom/2010/05/chemical-concussions-and-secret-lsd-military-releases-cold-war-mind-control-report/#more-24626  που περιγράφει πολλά από όσα είχαν κατά καιρούς διαρρεύσει.
Το έγγραφο συντάχθηκε το 1977 και δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από μερικές ημέρες, στα πλαίσια του αμερικανικού νόμου Freedom of Information Act.

Υπάρχουν κάποιες νέες λεπτομέρειες που τώρα έρχονται για πρώτη φορά στο φως. Όπως η προέλευση του διαβόητου προγράμματος της CIA, MK-ULTRA, που αφορούσε στη χορήγηση παραισθησιογόνων φαρμάκων σε ανύποπτα θύματα. Το πρόγραμμα είχε χρηματοδοτηθεί από το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό και είχε ως αρχικό στόχο τη μελέτη των επιπτώσεων της εγκεφαλικής διάσεισης. Πολύ σύντομα όμως, οι ερευνητές ανακάλυψαν πως ένα χτύπημα στο κεφάλι μπορεί να
προκαλέσει αμνησία, κάτι που τους οδήγησε στο να ψάξουν για μιαφαρμακευτική τεχνική που θα προκαλούσε διάσειση, χωρίς  όμως να μεσολαβεί τραυματισμός. Λίγο μετά, το όλο πρόγραμμα πέρασε στα χέρια της CIA.

Κάποια άλλα προγράμματα είχαν ως αποκλειστικό σκοπό την επίτευξη μεθόδων ελέγχου του μυαλού και της σκέψης. Πολλά πειράματα γίνονταν με κατάδικους ή και ανύποπτους στρατιώτες στο ρόλο πειραματόζωων. Η χρήση παραισθησιογόνων ήταν εκτεταμένη και οι στόχοι ήταν να βρεθεί κάποιο φάρμακο που θα επηρέαζε το κεντρικό νευρικό σύστημα, έτσι ώστε να χειραγωγηθεί η ανθρώπινη συμπεριφορά. Λέγεται μάλιστα ότι χρησιμοποιήθηκαν τόσο η ηρωίνη όσο και η μαριχουάνα, σε μια προσπάθεια να «ανοίξουν» τυχόν  αποστάτες ή αιχμάλωτους πολέμου.

Εκτός από τη CIA, το αμερικανικό πεντάγωνο προχώρησε και το ίδιο σε πειράματα του μυαλού, ψεκάζοντας στρατιωτικές μονάδες με λάδι από κάνναβη και LSD. Οι αρμόδιοι μάλιστα έπαιζαν με τη προοπτική δημιουργίας «πνευματιστών κατασκόπων» μέχρι το 2007! Πέρσι, μια ομάδα βετεράνων στις ΗΠΑ, μήνυσε τη CIA για τις ασθένειες και τις βλάβες που υπέστησαν λόγω της εφαρμογής του διαβολικού προγράμματος MK-ULTRA επάνω τους. Στη μηνυτήρια αναφορά τους όπως ισχυρίζονται, υπέστησαν αέρια νεύρων, ψυχοφάρμακα, και εμφυτεύματα στον εγκέφαλο.

S.A. (Wired)
_____________________________________________________
 
Τα πειράματα ελέγχου του μυαλού της CIA στο φως
 
Πρακτικά του 1975 στο Αμερικανική επιτροπή έρευνας μετά το σκάνδαλο Watergate: PROJECT MKULTRA, THE CIA’s PROGRAM OF RESEARCH IN BEHAVIORAL MODIFICATION 
http://www.druglibrary.org/schaffer/History/e1950/mkultra/Hearing05.htm

“Senator SCHWEIKER. The other question I had related to the development of something which has been called the perfect concussion. A series of experiments toward that end were described in the CIA documents. I wonder if you would just tell us what your understanding of perfect concussion is.

Admiral TURNER. Is that in my testimony, sir, or in some other document?

Senator SCHWEIKER. Subproject 54, MKULTRA, which involved examination of techniques to cause brain concussions and amnesia by using weapons or sound waves to strike individuals without giving and without leaving any clear physical marks. Someone dubbed it “perfect concussion” — maybe that was poetic license on the part of our staff rather than your poets over there. I wonder if you could just tell us what brain concussion experiments were about?

Admiral TURNER. This project, No. 54, was canceled, and never carried out.

Senator SCHWEIKER. Well, I do believe the first year of the project in 1955 was carried out by the Office of Naval Research, according to the information that you supplied us. The CIA seems to have been participating in some way at that point, because the records go on to say that the experimenter at ONR found out about CIA’s role, discovered that it was a cover, and then the project was transferred to MKULTRA in 1956. Again, this is all from the backup material you have given us. So, it was canceled at some time. I am not disagreeing”.

—————————————————————————-

Η περίπτωση του γαλλικού χωριού Pont Saint Esprit, το 1951: La Malédiction de Pont Saint Esprit. Δείτε το βίντεο με τον ομώνυμο τίτλο.

Στο πλαίσιο των πειραμάτων πότισαν με LSD τους κατοίκους ενός γαλλικού χωριού, οι οποίοί άρχισαν να τρελαίνονται. Στην αρχή το απέδωσαν σε δηλητηριασμένα ψωμιά του φούρναρη, τον οποίο κατηγόρησαν ότι κατά λάθος είχε τα φτιάξει με αλεύρι από ένα καλαμπόκι του οποίου οι μύκητες περιείχαν επικίνδυνες αλκαλικές ουσίες, άλλοι είπαν ότι ήταν δηλητηρίαση από υδράργυρο.
Στις 16 Αυγούστου του 1951 οι κάτοικοι του όμορφου χωριού άρχισαν να εχουν μαζικές παραισθήσεις τρόμου, έβλεπαν σκιές, αισθάνονταν να καιγονται, πηδούσαν από τα μπαλκόνια φωνάζοντας ότι είναι αεροπλάνα, άλλοι έπεφταν στο ποτάμι να πνιγούν, ένας εντεκάχρονος θέλησε να στραγγαλίσει τη μητέρα του, ένας άλλος είπε ότι είδε την καρδιά του να πετάγεται από το σώμα του πέθαναν 7, 50 εισήχθησαν σε ψυχιατρεία και 250 εμφάνισαν σοβαρά ή λιγότερο σοβαρά συμπτώματα δηλητηρίασης.

Τελικά το μυστήριο το αποκάλυψε ο διερευνητικός δημοσιογράφος Αλμπαρέλλι σε βιβλίο του, ενώ είχαν γίνει εκτενείς αναφορές στον τύπο παγκοσμίως, π.χ. περιοδικό Time.

το σχετικό βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=vtKpXbWxrZc
——————————————————————————-

Παρόμοιο πείραμα με LSD συνέβη και το 1964 σε μια ομάδα Βασιλικών Πεζοναυτών του ΗΒ:
http://www.youtube.com/watch?v=n-rWnQphPdQ

Και γιά bonus ένα πετυχημένο Καναδικό σποτ κατά της εξάρτησης από ουσίες:
http://www.youtube.com/watch?v=sHzdsFiBbFc

———————————————————————

εξεταστική επιτροπή Church committee του 1975 στα πρακτικά μετά το σκάνδαλο watergate ως προγράμματα που επίσημα παραδέχτηκε οτι ανέλαβε η Κεντρ.Υπηρ. Πληροφοριών της Αμερικής σε συνεργασία με το Γραφείο έρευνας του Ναυτικού.

http://www.druglibrary.org/schaffer/History/e1950/mkultra/Hearing05.htm

Αφού υπάρχει ενδιαφέρων στην κοινή γνώμη για την τεχνογνωσία των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στις μεθόδους ελέγχου του πληθυσμού και στις τεχνολογίες συνείδησης που προσπαθούν αν αναπτύξουν καλό είναι να ανοιχτεί και πάλι ο φάκελος Πεντέλη.
Πάρα πολύ κοντά στην Ελληνική πρωτεύουσα φαίνεται οτι οι υπηρεσίες έρευνας του Αμερικανικού Ναυτικού όπως πολλοί γνωρίζουν επάνδρωσαν βάση που αρχικά είχε το ρόλο συλλογής πληροφοριών για τον τομέα της Ανατολικής Μεσογείου στα πλαίσια του ΒορειοΑτλαντικού διαύλου στρατιωτικής συνεργασίας όπου στεγάστηκε βάση ραντάρ στην Πεντέλη και εγκαταστάθηκε ναυτική βάση στη Νέα Μάκρη. Τους ρόλους αυτούς αργότερα, μετά το κλείσιμο της βάσης της Νέας Μάκρης και της Πεντέλης ανέλαβε η νεότερη βάση που βρίσκεται κοντά στο κόλπο της Σούδας στα Xανιά Κρήτης, όπου είχε γίνει και στέγαση παραρτήματος Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αμερικής NSA. Μέσα στο μεικτό πολιτικό/στρατιωτικό αεροδρόμιο (όπως βγαίνετε απο την είσοδο έξοδο επιβατών κοιτάτε δεξιά). Μοιάζει δηλαδή αυτή η μορφή λειτουργίας και μεθοδολογίας της Αμερικανικής βάσης με αυτήν στο Κιργιζιστάν όπου είχαμε και τα πρόσφατα επεισόδια με αποτέλεσμα την ανατροπή του εκεί προέδρου με τη διαφορά οτι αυτή η βάση βρίσκεται κοντά στη θάλασσα. Το USS Eldridge, το πλοίο που διενεργήθηκε το πείραμα ενεργούς απόκρυψης γνωστό ως πείραμα της Φιλαδέλφειας (Τέσλα, Αινστάιν, ο Tesla απεβίωσε την ίδια χρονιά) το 1943, γνωστό ως αντιτορπιλικό Λεων το οποίο “δωρίστηκε” στην Ελλάδα μετα το 1951, τη χρονιά που τερματίστηκε “επίσημα” στην Αμερική η επιχείρηση Paperclip που είχε ως αντικείμενο την ανακάλυψη και ασφαλή μεταφορά μέλη των Ναζί που κατείχαν σημαντικές πληροφορίες και πόστα στις υπηρεσίες ασφαλείας, επιστημονικής έρευνας και σχεδίασης οπλων των Ναζί κατά το Β’ΠΠ.

Σύμφωνα με επερωτήσεις όπου το 1991 βουλευτές του ΚΚΕ είχαν καταθέσει στην Ελληνική Βουλή επι κυβερνήσεως Μητσοτάκη, χωρίς να λάβουν σαφές απαντήσεις για το καθεστώς λειτουργίας συγκεκριμένα της βάσης ραντάρ Πεντέλης, στη βάση λοιπόν της Πεντέλης (τρελοβούνι) κατά τους βουλευτές υπήρξαν ισχυρές ενδείξεις οτι χρησιμοποιήθηκε ως χώρος ψυχολογικών και ηλεκτρο/τεχνολογικών πειραμάτων άγνωστο σε ποιούς, πως και γιατί. Συγκεκριμένα υπήρξαν
ενδείξεις οτι ο φυσικός χώρος των σπηλαίων γύρω και μέσα στα ανενεργά ορυχεία μαρμάρου της Πεντέλης χρησιμοποιήθηκε για να στεγαστούν προσωπικό και μηχανήματα. Το μόνο που απέμεινε απο αυτά είναι η κανονική περίφραξη των κλειστών ορυχείων, οι σφραγισμένες σπηλιές και στοιχεία που έδειχναν οτι είχε γίνει αποθήκευση αλλά και χρήση μεγάλων ποσοτήτων ψυχοφαρμάκων.
Η βάση ραντάρ της Πεντέλης:
http://www.panoramio.com/photo/11017267
Η Βάση της Νέας Μάκρης:
http://www.iranon.gr/PENTELI/Images/addPhotos/add4/NeaMakriBase.jpg

Η επιχείρηση Paperclip:
Operation Paperclip and spinoffs:

Γραφείο ναυτικών ερευνών:
http://en.wikipedia.org/wiki/Office_of_Naval_Research

Η πιθανολογούμενη συνέχεια του πειράματος της Φιλαδέλφειας μετονομασμένη σε επιχείρηση Montauk όπου επιχειρείται έρευνα πάνω στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, τις συχνότητες ραντάρ και την ανθρώπινη συνείδηση:
http://www.crystalinks.com/montauk.html

Hans Kammler ο Γερμανός αξιωματούχος που μεταφέρθηκε την Αμερική με την επιχείρηση Paperclip, φημολογούμενος ως εμπνευστής του Γερμανικής έρευνας γνωστής ως “Die Glocke” ή αλλιώς the Nazi Bell.
Ενα εγχείρημα πιθανόν εμπνευσμένο και βασισμένο σε προηγούμενες έρευνες του γεννημένου στην σημερινή Κροατία (μέρος της τότε Αυστρο-Ουγγαρίας) ελληνοσέρβου ερευνητή στην προπολεμική Ευρώπη και αργότερα στην Αμερική Νικόλαου Τέσλα, Nicola Tesla.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hans_Kammler  “Die Glocke” Nazi Bell

Η επίσημη εκδοχή του Αμερικανικού Ναυτικού για το πείραμα της φιλαδέλφειας:
http://www.history.navy.mil/faqs/faq21-1.htm

Σύνδεσμοι για τη Βάση της Νέας Μάκρης και της Παντέλης:
http://www.iranon.gr/PENTELI/PENTELI4eaddendum.htm
http://www.iranon.gr/PENTELI/Events/events3.htm

Ιωάννης Φουράκης για τη Βάση της Νέας Μάκρης/Πεντέλης και το Λέων:

“Aς πάρουμε όμως και κάποιες πληροφορίες ακόμα για το Λέων, όπως τις αναφέρει ο συγγραφέας Iωάννης Φουράκης:

“Aι μοναδικαί, κάπως σχετικαί με το αντιτορπιλλικόν τούτο, αόριστοι και ασαφείς πληροφορίαι, αι δυνάμεναι να αναφερθούν, είναι:

α. Eνώ όλα τα πλοία του Πολεμικού Nαυτικού της Eλλάδος υφίστανται, κατά διαστήματα, απομαγνητισμόν, το μοναδικόν εξ αυτών το οποίον δεν υφίσταται αυτόν τον απαραίτητον απομαγνητισμόν είναι το ΛEΩN, ενώ εις το ημερολόγιόν του σημειούται ότι τον υπέστη.

β. Eπί πολλά έτη οι Aμερικανοί (-Σιωνισταί) με όργανον (εκτός των άλλων) το αντιτορπιλλικόν αυτό προσπαθούν, όπως έπραξαν και τον
Aύγουστον του 1988 μ.X., να εντοπίσουν, εννοήσουν και αναλύσουν τα αίτια και τας συνεπείας των «φαινομένων αρνητικής βαρύτητος και
“αποϋλοποιήσεως” αντικειμένων και ανθρώπων…», άτινα, κατά συγκεκριμένας αλλά και ακαθορίστους περιόδους παρατηρούνται εις τας
ακτάς της περιοχής Aγίας Mαρίνης των Σπετσών και εις τον μεταξύ αυτών και της Σπετσοπούλας θαλάσσιον δίαυλον.

γ. Διά του αυτού επίσης αντιτορπιλλικού και δι’ άλλων πολλών πλωτών, εναερίων και δορυφορικών οργάνων και μέσων, οι Aμερικανοί πάντοτε, προσπαθούν, επί πολλά επίσης έτη, να ερμηνεύσουν «το φαινόμενον» το οποίον κατά διαστήματα παρατηρείται εις το επί του Kρητικού Πελάγους γεωγραφικόν μήκος και πλάτος 36°, 10B, 24° 10A, επί του οποίου δεν διέρχονται τηλεοπτικαί εικόνες και δεν συλλαμβάνονται υπό των ραντάρ και των άλλων ηλεκτρονικών μέσων, εικόνες και στίγματα.”

Βουνό και Θάλασσα σε σχέση με το Εldridge:

Tι σχέση όμως μπορεί να έχει ένα βουνό με ένα αντιτορπιλλικό ή αλλιώς η Πεντέλη με τη Φιλαντέλφια, μας το εξηγεί ο συγγραφέας Iωάννης Φουράκης:

“Tο «πείραμα» λοιπόν τούτο δεν θα είχε, ίσως, και τόσην σημασίαν εάν δεν εγνωρίζαμεν ήδη ότι: Aι «αμερικανικαί» (-σιωνιστικαί) τηλεπικοινωνιακαί βάσεις της Eλλάδος, κυρίως της Nέας Mάκρης – Πεντέλης, εστήθησαν διότι η λειτουργία των εστηρίχθη και στηρίζεται επί του Eνιαίου του Πλανήτου μας φυσικού πλανητικού και διαπλανητικού ηλεκτρομαγνητικού και οπτικοηχητικού πεδίου, το οποίον, ως έχει προαναφερθή, είναι το μόνον υπάρχον επί του χερσαίου, εναερίου και θαλασσίου χώρου της Eλλάδος.
Ποίαν σχέσιν όμως έχει ή ημπορεί να έχη το “πείραμα της Φιλαδελφείας” με το πεδίον τούτο; Eνώ η σχέσις των βάσεων αυτών, ειδικότερον της Nέας Mάκρης – Πεντέλης, είναι δεδομένη, το «πείραμα της Φιλαδελφείας» ήτο και είναι, εφ’ όσον συνεχίζεται επί του χερσαίου, εναερίου και θαλασσίου χώρου της Eλλάδος, απολύτως συνυφασμένον με το πεδίον τούτου, διότι:
 
α. Mόνον επί του πεδίου τούτου και συγκεκριμένων, όπως της Πεντέλης – πεδιάδος Mαραθώνος – Eυβοϊκού γεωδιαστημικών σημείων συγκλίσεως και διασταυρώσεως των κυρίων και δευτερευόντων διαύλων του γίνεται διαρκής φυσική διάθλασις των ακτινοβολιών του και ιονισμός των ατόμων ή μορίων του. Ως εκ τούτου ανακυκλούνται αενάως και εν είδει αλυσίδος ηλεκτρομαγνητικά παλμικά «φαινόμενα», άτινα συντελούν εις την διαρκή διάχυσιν και κυκλωτικήν και ανακυκλωτικήν πλανητικήν και διαπλανητικήν ροήν των οπτικοηχητικών αντανακλάσεων (αντικατοπτρισμών και αντηχήσεων).
 
β. Eπί της Πεντέλης, και με επίκεντρον το υποχθόνιον Άδυτον του «Παν-Aιπόλου» [σ.σ. Σπήλαιο της Πεντέλης] και της πεδινής (-πεδιάδος Mαραθώνος – Nέας Mάκρης) και της θαλασσίας (Eυβοϊκός κόλπος) προεκτάσεώς της (ως και επί των Λευκών Oρέων – πεδιάδος Φραγκοκάστελλου και Λιβυκού Πελάγους και του Γιούκτα – πεδιάδος Hρακλείου Kρητικού Πελάγους) λειτουργούν, συγκλίνουν και διασταυρούνται αεί και οι τέσσαρες κύριοι δίαυλοι αυτού του ηλεκτρομαγνητικού και οπτικοηχητικού πεδίου. Aκόμη είναι γνωστόν ότι: το πανάρχαιον Aιπόλιον της Πεντέλης ήτο, και είναι, το εν, ή έν κέντρον των φυσικών κυκλικών και ανακυκλωτικών παλμικών ηλεκτρομαγνητικών και οπτικοακουστικών, πλανητικών και διαπλανητικών αντανακλάσεων και αντηχήσεων.
Tο Aιπόλιον, λοιπόν, της Πεντέλης, είναι ή έστω πρέπει να είναι εν εκ των επί του Πλανήτου μας επιλέκτων και υπερουσίων γεωδιαστημικών «πόλων», επί των οποίων ο χώρος και ο χρόνος, παρ’ ότι αποτελούν διαφόρους οντότητας, ενούνται εις το τετραδιάστατον συνεχές.”

Ο μεταφυσικός ερευνητής Γιώργος Μπαλάνος για το ίδιο θέμα:

“…Aνάμεσα στα άλλα [σ.σ. στο βιβλίο «Άλλοι Ωκεανοί… Άλλοι Kόσμοι…»] ερευνούσα το αίνιγμα του αντιτορπιλλικού που έλαβε μέρος στο περίφημο «Πείραμα της Φιλαδέλφειας» του 1943, που η συνέχειά του έμεινε γνωστή σαν «Yπόθεση Tζέσσαπ». Όπως είναι γνωστό, το αντιτορπιλλικό ανήκει σήμερα [σ.σ. το κείμενο είναι παλαιότερο] στο Eλληνικό Πολεμικό Nαυτικό, και τη συνέχεια αυτής της ιστορίας ερευνούσα.
Ήταν φυσικό η προσοχή μου να στραφεί προς το Nαυτικό και η έρευνα με οδήγησε σε ορισμένες ναυτικές βάσεις κι εγκαταστάσεις. Mια από αυτές ήταν κι εκείνη της Nέας Mάκρης, ο Aμερικανικός Nαυτικός Σταθμός Eπικοινωνιών (NAVCOMSTA). H βάση αυτή είναι τμήμα του Διεθνούς Συστήματος Eπικοινωνιών Aμύνης (DCS), όπως κι ο Σταθμός Kάτω Σουλίου (λίγα χιλιόμετρα βόρεια της Nέας Mάκρης), που συνδέεται με τους σταθμούς στο Λάγκο ντι Πάτρι της Iταλίας και στη Pότα της Iσπανίας. Aπό καιρό άλλωστε ήταν γνωστό ότι στην Πεντέλη υπήρχαν εγκαταστάσεις του NATO που ανήκαν στο δίκτυο ACE HIGH και αργότερα, από το 1971, στο NISCO.”
http://www.mystica.gr/philex_9.htm  

Ο Φουράκης πιθανότατα νομίζει οτι κάτι έχει υπ όψιν του για τις διάσημες και παγκόσμια γνωστές έρευνες του Τέσλα προπολεμικά ενέπνευσαν πολλούς ερευνητές να κινηθούν στα πλαίσια ανάμεσα μεταφυσικής και επιστήμης οι οποίες λογικά δεν θα άφησαν ασυγκίνητους ούτε τους Ναζί ούτε τους Αμερικάνους και πως αυτές θεωρητικά θα επεκτείνονταν αργότερα απο τους ίδιους τους Ναζί και της υπηρεσίες των Αμερικανών στο μέλλον.
Ο Φουράκης είναι ο μόνος που μεταπολεμικά αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα ανεπτυγμένη γνώση που φημολογείται οτι υπήρχε για την επιστήμη των μαθηματικών στην Αρχαία Ελλάδα και συνέδεσε της σύγχρονες έρευνες για νέες εξωτικές τεχνολογίες με αυτή.

Δεν απoκλείεται το Eldridge-Λέων μετά τη μεταφορά του στην Ελλάδα να συνέχισε να συμμετέχει ως μέρος των αρχικών πειραμάτων που κληρονομήθηκαν απο τους Ναζί αλλά αυτή τη φορά σε σχέση με πιθανές ιδιαιτερότητες του Ελληνικού χώρου. Οι αναφορές για καλωδίωση η οποία δεν εξυπηρετούσε φαινομενικά τίποτε αλλά είχε παραμείνει στη θέση της μετά τη μεταφορά του πλοίου απο την Αμερική, όπως και μέρη του πλοίου ερμητικά κλεισμένα, απο πρόσβαση σε τρίτους μπορεί να υποδεικνύουν οτι το πλοίο μπορεί να εξακολουθούσε να διατηρεί τον επιστημονικό εξοπλισμό του και ίσως και να συμμετείχε σε πειράματα εν αγνοία του Ελληνικού ναυτικού αλλά εν γνώση των ιθυνόντων.

1991: USS Eldridge παροπλίζεται στη Σούδα, την ίδια χρονιά βουλευτές του ΚΚΕ επερωτούν στη Βουλή για το καθεστώς που εικρατεί στην Βάση Νέας Μάκρης/Πεντέλης.
1951: τερματίζεται η επιχείρηση Paperclip και το USS Eldridge “δωρίζεται” στην Ελλάδα.
1943: Ν. Tesla συμμετέχει στο πείραμα της Φιλαδέλφειας, την ίδια χρονιά πεθαίνει και το ογκώδες αρχείο του κατάσχεται απο την Ομοσπονδιακή αστυνομία της Αμερικής. Ως τώρα δεν έχει δωθεί λίστα σχετικά με τις έρευνες του Ν.Tesla που περιέχονταν στο αρχείο του.

Αναφορές και λεπτομερές αρχείο N.Tesla
http://www.electrotherapymuseum.com/SiteMap.htm

Η αυτοβιογραφία του:
HTML:
http://www.lucidcafe.com/library/96jul/teslaautobio.html
PDF: http://www.tfcbooks.com/tesla/my_inventions.pdf

Πολύ σημαντικό βιβλιό για τον Κώδωνα – the Bell: http://books.google.com/books?id=ycsmUU0DXhIC&printsec=frontcover&dq=The+brotherhood+of+Bell&hl=de&cd=1#v=onepage&q&f=false
 

 http://gizmodo.com/5369190/lrad-sound-cannon-used-on-pittsburgh-g20-protesters 

http://www.youtube.com/watch?v=qSf13AS2Owk

 

Written by rudy2

November 7, 2010 at 12:38

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: