Rudy2's Multilingual Blog

Just another WordPress.com weblog

Mind control ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

leave a comment »

17 Ιουν, 2010
Posted by Ion Maggos in Γιατί Αραγε?

“Mind Control” Στην Αμερική

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ANOIKTA ΜΑΤΙΑ

Πέντε εύκολα βήματα να κατασκευάσετε έναν Μανζουριανό υποψήφιο.

Το κείμενο βασίζεται σε άρθρο του Rumor Mill News της Rayelan Allan τον Δεκέμβριο του 1996. Τα αρχικά κομμάτια τα έστειλε στην Rayelan, ο συζυγός της Gunther Russbacher. (Ιδέ άρθρο στο Άβατο Μαΐου 2007)

Τις ημέρες πριν τα γεγονότα των πυροβολισμών και των θανάτων των παιδιών στο Columbine στις 20 Απριλίου 1999, ένας άνδρας από την Αυστρία επισκέφθηκε την Rayelan για να διευκρινίσει κάποιες παραγράφους. Της είπε ότι ήταν ο αρχηγός του Gunther στην Αυστριακή υπηρεσία πληροφοριών, και ότι είχε βοηθήσει τον σύζυγο της στο πρώτο μέρος του άρθρου, «Επιχείρηση Ανοικτά Μάτια».

Λίγο μετά την επίσκεψη του Αυστριακού στην Rayelan , ξέσπασε η τραγωδία στο Columbine. Η Rayelan πιστεύει ότι αυτοί οι σκοτωμοί είναι η αρχή της τελικής προσπάθειας του αφοπλισμού του Αμερικανικού λαού.

Η μέθοδος της επιθέσεως είναι σχεδιασμένη να προκαλεί θυμό και υστερία στο Αμερικανικό κοινό. Τα ΜΜΕ ( Μέσα Μαζικής Κατευθύνσεως θα τα λέγαμε καλύτερα) τροφοδοτούν τον θυμό και την υστερία και τα κρατάνε φρέσκα. Όλο το εικοσιτετράωρο με γραφικά, κάλυψη και σχόλια για τα θύματα, τον πόνο, τις οικογένειες που υποφέρουν, και τα ψυχικά τραύματα των παιδιών. Πάνω στην υστερία το Κογκρέσο πιέζεται να περάσει περισσότερους νόμους για τα όπλα των πολιτών. Η υστερία και ο θυμός κατά των όπλων προωθούνται από τον Πρόεδρο και τα ΜΜΕ. Κανένας στα ΜΜΕ ή όποιος δίνει συνέντευξη δεν του επιτρέπεται να μιλήσει λογικά στο θέμα των όπλων. Κανένας δεν επιτρέπεται να κάνει πίσω, ασχέτως πόσοι νόμοι περνάνε για το θέμα. Ακόμη και η ολική απαγόρευση και καταστροφή των όπλων δεν θα εμπόδιζε ότι έγινε στο Columbine. Εάν δεν υπήρχαν διαθέσιμα όπλα στους δυο νεαρούς και τους συνεργούς τους, οι σκοτωμοί θα γινόταν οπωσδήποτε. Δεν χρησιμοποιήθηκε όπλο στην ανατίναξη του κτιρίου Murrah στην Oklahoma City. Δεν χρησιμοποιήθηκαν όπλα στην σφαγή 800.000 TsuTsis στην Ρουάντα από τους Hutus.

Τα παιδιά στο Columbine και σε άλλα σχολεία στην Αμερική σκοτώθηκαν από άλλα παιδιά. Τα «παιδιά δολοφόνοι» χρησιμοποίησαν όπλα, αλλά εύκολα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ματσέτες η βόμβες. Ο άνδρας που οδήγησε το φορτηγάκι του στο εστιατόριο του Luby, στο Killean του Texas χρησιμοποίησε ένα ισχυρό όπλο για να δολοφονήσει ντουζίνες ανθρώπων. Θα μπορούσε εύκολα να πετάξει μια βόμβα από το παράθυρο, να σκοτώσει περισσότερους και να διαφύγει ζωντανός. Αλλά η βόμβα δεν θα εξυπηρετούσε το πρώτο βήμα της σχεδιασμένης καταλήψεως της Αμερικής. Το πρώτο βήμα είναι η εξάλειψη όλων των όπλων από τα χέρια του Αμερικανικού κοινού.

Πολλοί από τους μαζικούς δολοφόνους της τελευταίας δεκαετίας αυτοκτονούν επιτόπου, η σκοτώνονται από τους αστυνομικούς όταν καταφθάνουν. Σε μερικές περιπτώσεις τα «παιδιά δολοφόνους» τα σταμάτησαν καθηγητές που είχαν όπλα. Εάν οι καθηγητές δεν είχαν όπλα θα είχαν σκοτωθεί περισσότερα παιδιά, ώσπου να φθάσουν οι αστυνομικοί. Είναι πιθανόν ότι τα «παιδιά δολοφόνοι» θα είχαν «αυτοκαταστραφεί» αυτοκτονώντας. Οι νεκροί άνδρες και παιδιά δεν διηγούνται ιστορίες. Έτσι δεν μπορεί να γίνει ιχνηλάτιση έως τον νοητικό προγραμματισμό, την πραγματική αιτία αυτών των σκοτωμών. Εάν τα παιδιά είχαν προγραμματιστεί με πρόγραμμα Μαντσουριανού Υποψήφιου, που υπάρχει από το 1920, και μάλιστα έντονα στον πόλεμο της Κορέας, ένας εκπαιδευμένος ψυχίατρος θα βρει τα ίχνη. Όμως χρειάζεται ένα ζωντανό «δολοφόνο» και την βοήθεια των τοπικών αστυνομικών αρχών.

Ο μόνος τρόπος να σταματήσουν αυτοί οι σκοτωμοί είναι να καταλάβει το κοινό ότι υπάρχουν «Μαντσουριανοί Υποψήφιοι», και τα παιδιά που διαπράττουν αυτά τα τραγικά εγκλήματα είναι του κυβερνητικού νοητικού ελέγχου.

Ο σκοπός είναι να στραφεί το κοινό κατά της κατοχής όπλων, ώστε να περάσουν απαγορευτικοί νόμοι. Μόλις φύγουν τα όπλα από τα χέρια του κοινού, θα αρχίσει ένα εκτεταμένο μακελειό. Πολλοί περισσότεροι προγραμματισμένοι «Μαντσουριανοί Υποψήφιοι» θα αρχίσουν αναρχικές επιθέσεις κατά του κοινού με βόμβες, μαχαίρια, φωτιές, κοκτέιλ Μολότωφ, ρόπαλα του μπέιζπμωλ και ότι άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν όπλο. Η αναρχία θα κυριαρχήσει σε όλους τους δρόμους της Αμερικής. Το κοινό θα είναι άοπλο και σε αδυναμία να προστατεύσει τον εαυτό του. Τότε η κυβέρνηση θα γίνει ο προστάτης όλων και ο Μεγάλος Αδελφός. Θα κηρύξει στρατιωτικό νόμο, θα μαζέψει τους αντιπάλους της, θα αρχίσουν περιπολίες στρατευμάτων του ΟΗΕ, συγκεντρωμένων τώρα στις υπόγειες βάσεις και ίσως του ΝΑΤΟ. Θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας, και θα πυροβολούν όποιον θα αψηφά τους νέους νόμους. Έτσι θα αποκτήσει τον ποθητό έλεγχο μια απολυταρχική κυβέρνηση, και όποιος αντιτίθεται θα στέλνεται στα Γκουλάγκ.

Οι πολιτικοί και κυβερνητικοί αρχηγοί που τα προσωπικά τους σχέδια έχουν αντικατασταθεί από «επικαλύψεις» νοητικού προγραμματισμού της Νέας Τάξεως Πραγμάτων θα συνεργαστούν για να φέρουν την Αμερική κάτω από την σιδερένια γροθιά της Μίας Παγκόσμιας Κυβερνήσεως.

Έχει γίνει αρκετή έρευνα πάνω στον νοητικό έλεγχο για να πείσει κάθε λογικό άνθρωπο ότι υπάρχει νοητικός έλεγχος και προγραμματισμένοι δολοφόνοι. Το Κογκρέσο δεν θα το ερευνήσει. Οι υποσχέσεις για οφίτσια στην Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση, δωροδοκίες και εκβιασμοί θα σταματήσουν την έρευνα. Η μόνη ελπίδα που έχει η Αμερική να αναδείξει το πρόβλημα και να το σταματήσει, είναι η δημιουργία μιας ενωμένης θαρραλέας κοινότητας. Εάν το κάνουν λίγοι θα σπάσουν με τις απλές τεχνικές του «διαίρει και βασίλευε» και του «μουτζούρωσε και επιθέσου». Αυτούς τους θαρραλέους πολίτες θα τους παρουσιάσουν ως ασταθείς νοητικά, ως εγκληματίες και παιδόφιλους. Αν αυτές οι απλές τεχνικές δεν πιάσουν τότε θα χρησιμοποιηθούν τα βαρέα όπλα της δωροδοκίας, εκβιασμού, απειλών και δολοφονιών. Μόνο ένα καλά συντονισμένο και πληροφορημένο κοινό , ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟ η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ μπορεί να αποκαλύψει αυτήν την φρίκη.

Ένα από τα σημεία που μπορεί να ξεκινήσει ο ερευνητής είναι οι Σατανικές ομάδες, τα ψυχιατρικά ιδρύματα και τα ιδρύματα ανανήψεως από ναρκωτικά. Σχεδόν όλα τα παιδιά δολοφόνοι παρευρίσκονταν σε σατανικές τελετές η είχαν περάσει από ψυχιατρείο. Έχουν γραφτεί πολλά βιβλία για τα προγράμματα νοητικού ελέγχου της CIA , αλλά κανένα βιβλίο η ντοκουμέντο δεν έδωσε την μέθοδο της δημιουργίας προγραμματισμένων δολοφόνων. Το άρθρο καλύπτει τα βασικά.

ΕΓΕΛΙΑΝΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ

Στην περίπτωση των παιδιών που δολοφονούν παιδιά, χρησιμοποιείται η διαφοροποιημένη από την CIA Εγελιανη Διαλεκτική. Με άλλα λόγια εάν θέλεις η κοινωνία να γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι, πρέπει να δημιουργήσεις τις συνθήκες που θα δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Γερμανός φιλόσοφος Frederich Hegel το αποκαλούσε : Θέσης, Αντίθεσης, Σύνθεσης. Η CIA το αποκαλεί : Δημιουργία Κρίσεως, Λύσις Κρίσεως, Έλεγχος Κρίσεως.

Στην περίπτωση του Columbine και άλλων συναφών επεισοδίων το σενάριο έχει ως εξής :

ΘΕΣΙΣ :

μια Αμερική με όπλα

ΑΝΤΙΘΕΣΙΣ

τρομακτική βία και μαζικές δολοφονίες από πολίτες με όπλα

ΣΥΝΘΕΣΙΣ

δρακόντειοι νόμοι κατά των όπλων που αφοπλίζουν την Αμερική

Η έκδοση της Εγελιανής Διαλεκτικής αλλά CIA παραλείπει την Θέση, η δική τους έκδοση ξεκινά με την Αντίθεση.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ :

τρομακτική βία και μαζικές δολοφονίες από πολίτες με όπλα, που είτε προγραμματίστηκαν νοητικά, η είναι στην υπηρεσία της CIA η άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών.

Η ΛΥΣΙΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ :
δρακόντειοι νόμοι κατά των όπλων, τα οποία αφαιρούνται από τους πάντες, ακόμη και από τους νομοταγείς πολίτες.

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ
Σε αυτή την περίπτωση η νέα θέσης θα είναι ένα αστυνομικό κράτος όπου μόνο η κυβέρνηση θα έχει όπλα. Η Αμερική είναι ένα έθνος γεμάτο όπλα , με εγγυημένο το δικαίωμα αυτό των πολιτών από το Σύνταγμα. Δεν μπορεί να καταληφθεί από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, εάν οι πολίτες παραμείνουν οπλισμένοι συνταγματικά.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΑΤΙΑ, πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ βρίσκει, διαλέγει και δημιουργεί «κοιμώμενους» .Νοητικά προγραμματισμένα ζόμπι γνωστά ως Μαντζουριανοί Υποψήφιοι.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Μια ομάδα από τις μυστικές υπηρεσίες, περιδιαβαίνει τα νοσοκομεία της χώρας και τα κέντρα των μεταναστών για να βρει βιώσιμους υποψήφιους. Εντοπίζονται και επιλέγονται άνθρωποι που δεν έχουν στενούς συγγενείς η φίλους. Όταν επιλεχθούν τίθενται κάτω από βαριά ύπνωση Πρώτου Επιπέδου. Έτσι παίρνουν μια καθαρή εικόνα της χρησιμότητας του, οι ψυχίατροι κα οι αξιωματικοί. Εάν ο υποψήφιος έχει σχετικά υψηλό IQ, θα φακελωθεί στην κατηγορία «φάκελος κλήσεως».

 

ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ

Εάν ο υποψήφιος που εξετάζεται έχει IQ πάνω από 120, κατά την διάρκεια της ύπνωσης γράφεται στην προσωπικότητα του μια λέξη εντολή «ανακλήσεως» και μια «σκανδαλισμού». Αυτός ο σκανδαλισμός θα ενεργοποιήσει το πρόγραμμα ανακλήσεως όταν τον χρειαστούν. Γίνεται μια συστηματική έρευνα του υποβάθρου του και δημιουργείται ένας φάκελος για μελλοντική αναφορά,

Εάν δεν υπάρχουν συγγενείς , το υποκείμενο θα «ανακληθεί» και θα εγκατασταθεί σε περιοχή της αρεσκείας τους. Εκεί θα του κάνουν περισσότερα τεστ για το πόσο μπορεί να είναι ευάλωτος. Εάν περάσει αυτά τα τεστ, μπαίνει στο Δεύτερο Επίπεδο υπνώσεως, όπου ειδικές εντολές «γράφονται» (τοποθετούνται με υπνωτικές εντολές και υποβολές) στην προσωπικότητα του και του δίνονται διάφορες μικρές εντολές εργασιών.

Εάν το υποκείμενο, με την απελευθέρωση του, δείξει ότι έχει διατηρήσει τις εντολές που «γραφτήκανε» στην προσωπικότητα του, και τελειώσει τις μικρές και άνευ σημασίας εργασίες που του ανατεθήκανε με την ύπνωση Δεύτερου Επιπέδου, θα λάβει μία «ειδοποίηση ανακλήσεως στην υπηρεσία».

Η χρονική στιγμή της «ειδοποίησης ανάκλησης στην υπηρεσία» εξαρτάται από το πόσο γρήγορα μπορούν οι υπεύθυνοι να αποφασίσουν ότι ο προγραμματισμός που «γράφτηκε» στην προσωπικότητα του υποκειμένου, του επέτρεψε να φέρει εις πέρας τις εργασίες που του ανατέθηκαν στο Δεύτερο Επίπεδο προγραμματισμού. Όταν βεβαιωθούν μια «ειδοποίηση ανακλήσεως στην υπηρεσία» θα του δοθεί από ένα άτομο η έναν «εκπαιδευτή» (εννοούμε εκπαιδευτή αστυνομικού σκύλου στην κυριολεξία) που ήδη του έχουν συστήσει.

Εάν στο υποκείμενο δεν δόθηκε μια λέξις «σκανδαλισμού», ο «εκπαιδευτής» θα χρησιμοποιήσει μια γρήγορη και ισχυρή μορφή υπνώσεως παρεμφερή με το Neural Linguistic Programming. Στο υποκείμενο θα του ειπωθεί που και πότε να παρουσιαστεί. Το υποκείμενο δεν θα έχει ανάμνηση ότι του δοθήκανε αυτές οι εντολές, απλώς θα παρουσιαστεί εγκαίρως στην σωστή διεύθυνση. Εάν στο υποκείμενο έχει δοθεί λέξη «σκανδαλισμού»,ή σύμβολο, θα παρουσιασθεί στη προκαθορισθείσα τοποθεσία με την ενεργοποίηση του «σκανδαλισμού».

 

ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΡΙΑ

Το επόμενο βήμα είναι ύπνωση Τρίτου Επιπέδου, όπου το υποκείμενο θα γίνει ένας «επεγγραμμένος» άνω στην προσωπικότητας του. Ένας «επεγγραμμένος» είναι μια νέα προσωπικότητα. Μοιάζει με το να έχει κανείς πολλαπλές προσωπικότητες, εκτός του ότι η πραγματική είναι καταπιεσμένη η κρυμμένη κάτω από την νέα εγγραφή, και δεν θα βγει στην επιφάνεια για την καθορισμένη από τον Προγραμματιστή χρονική περίοδο.

Ο «επεγγραμμένος» δεν μία πλήρης καινούργια προσωπικότητα. Υπάρχει αρκετή γραμμένη πληροφορία για να αποφασιστεί η βιωσιμότητα του. Στην περίπτωση που το υποκείμενο είναι επιχειρησιακό , η ύπνωση Τρίτου Επιπέδου χρησιμεύει για μια μυστική επιχείρηση που απαιτεί μια προσωρινή νέα ταυτότητα. Γράφεται τόση πληροφορία και μια ιστορία ώστε να είναι πιστευτή από τον καθένα, περιλαμβάνοντας τους αστυνομικούς. Στην περίπτωση που η νέα προσωπικότητα θα χρησιμοποιηθεί μια φορά, η κανονική του δεν καταπιέζεται, αλλά υποχωρεί και μένει ζωντανή.

Αυτός που θα προετοιμαστεί για θανατηφόρα μυστική επιχείρηση, μια Τρίτου Επιπέδου επεγγραφή θα εξαφανίσει κάθε φόβο και νευρικότητα. Θα του επιτρέψει να λειτουργήσει κάτω από την μύτη των εχθρών του χωρίς φόβο να τον ανακαλύψουν. Όλοι οι επιχειρησιακοί περνάνε από το Τρίτο Επίπεδο, ενίοτε πολλές φορές.

Κατά την διάρκεια των προγραμματιστικών συνεδριάσεων του Τρίτου Επιπέδου, λένε στο νέο υποκείμενο ότι του λένε οι «φίλοι» του π.χ. οι προγραμματιστές, είναι εντάξει, ακόμη και αν είναι εναντίον των νόμων της χώρας του. Επίσης σε αυτό το επίπεδο, το υποκείμενο προγραμματίζεται να πιστεύει ότι πρέπει και μπορεί να κάνει ότι του λένε οι «φίλοι» του.

Αφού εγγραφεί ο προγραμματισμός του Τρίτου Επιπέδου επάνω στην προσωπικότητα, του νέου υποκείμενου, του δίδεται μια «ειδοποίηση ανακλήσεως στην υπηρεσία» και τον αφήνουνε. Το υποκείμενο παρακολουθείται για να δουν πόσο καλά λειτουργεί με την νέα του προσωπικότητα. Αν όλα πάνε καλά, θα ανακληθεί για περαιτέρω προγραμματισμό.

Όσο υψηλότερο το IQ ενός δεδομένου υποκειμένου, τόσο πιο πολύ προχωράει ο προγραμματισμός. Εάν το IQ είναι αρκετά υψηλό μελετώνται οι δυνατότητες και οι ανάγκες για να αποφασισθεί πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί περαιτέρω. Εφόσον αποφασισθεί πηγαίνουν το υποκείμενο στην «Φάρμα» η σε μια από τις πολλές εγκαταστάσεις μέσα στις ΗΠΑ και τον Καναδά για περισσότερο και τελικό προγραμματισμό. ( το Doctors Hospital στο Dallas, TX είναι ένα από τα κύρια κέντρα!)

ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Αφού βρεθεί στην εγκατάσταση θα υποστεί ύπνωση Τετάρτου Επιπέδου , σε ένα μέρος όπου δεν μπορεί να ξεχωρίσει το καλό από το κακό . Θα του ειπωθεί ότι είναι ένας «Υπεράνθρωπος» και ότι οι νόμοι γράφτηκαν για τους κοινούς ανθρώπους.
Ο σεβασμός του για τον νόμο, ο ηθικός του κώδικας, και ο φόβος του θανάτου αντικαθίστανται από νέα «Υπερανθρώπινα» αισθήματα.

Αυτό είναι το επίπεδο όπου το υποκείμενο μετατρέπεται σε «Καθαρά Μάτια» , π.χ.σε έναν «κοιμώμενο» δολοφόνο, που μπορεί να πραγματοποιήσει σοβαρά εγκλήματα όπως ο φόνος, και μετά να μην αισθάνεται ντροπή, ενοχή ή τύψεις.

Η Τρίτου Επιπέδου Υπεράνθρωπη «επεγγραφή» αντικαθιστά την προσωπική και θρησκευτική ηθική του , με ένα πρόγραμμα που τον κάνει να πιστεύει ότι είναι υπεράνω των ανθρώπινων νόμων. Εάν ο σκοπός του προγραμματισμού είναι η δημιουργία ενός προγραμματισμένου δολοφόνου που θα σκοτώσει μόλις πάρει το σήμα, κάθε ηθική, φόβος και αποτροπιασμός για τα ματωμένα ανθρώπινα μέλη πρέπει να εξαλειφθεί.

Η Υπερανθρώπινη «επεγγραφή» τα εξαφανίζει. Επίσης δίνει στο υποκείμενο το αίσθημα της αθανασίας και του ανίκητου.

Εάν πρόκειται να πραγματοποιήσει μια ιδιαίτερα αυτοκτονική η σπουδαία αποστολή, εκπαιδεύεται στις εγκαταστάσεις του Stoney Mountain.

Στο Τέταρτο Επίπεδο, διάφορα προγράμματα μπορούν να γραφτούν η να επεγγραφούν στο μυαλό. Οποιαδήποτε εντολή γίνεται αποδεκτή σε αυτό το επίπεδο. Στο Τέταρτο Επίπεδο μπορείς ν δώσεις στο υποκείμενο μια εντελώς καινούργια προσωπικότητα και ιστορία.

Μπορείς να τον/την κάνεις να πιστέψει οτιδήποτε απαιτεί η πραγματοποίηση του επιθυμητού σχεδίου. Σε αυτήν την περίπτωση δημιουργείται ένα καινούργιο πρόσωπο, και όχι μια μερική προσωπικότητα όπως στο Τρίτο Επίπεδο.

Μιας και ο προγραμματισμός του Τέταρτου επιπέδου τελειώσει , το υποκείμενο είναι ένα διαφορετικό πρόσωπο χωρίς καμία ανάμνηση της προηγούμενης ζωής του. Δεν θα πάσχει από αμνησία. Θα έχει αναμνήσεις, αυτές που του έχουν δοθεί. Αυτός/αυτή θα εγκατασταθεί σε μια νέα πολιτεία και πόλη και με μια νέα ζωή. Θα δοθούν τα πάντα που χρειάζονται για τη δομή του νέου προσώπου. Αντικείμενα όπως άδεια οδηγήσεως, αυτοκίνητο, λογαριασμοί τραπεζών, διαβατήριο, πιστωτικές κάρτες και πιστοποιητικό γεννήσεως θα δοθούν από την υπηρεσία, θα είναι νόμιμα και θα ισχύουν. Θα έχει επίσης όλα τα μικρά πράγματα που οι συνηθισμένοι άνθρωποι έχουν μαζί τους όπως φωτογραφίες της οικογένειας τους. Η οικογένεια του δεν θα υπάρχει στα αλήθεια, αλλά εν θα το ξέρει. Θα έχει όλα τα αισθήματα της αγάπης, πληγωμάτων η θυμού που τα φυσιολογικά μέλη οικογενειών αισθάνονται το ένα για το άλλο.

Οι φωτογραφίες της οικογένειας και των φίλων θα είναι προσωπικού των υπηρεσιών σε βαθειά κάλυψη. Εάν μία αποστολή «ξινίσει» και τα μέσα ενημερώσεως αρχίζουν να ψάχνουν την οικογένεια, η δημιουργημένη από την υπηρεσία οικογένεια θα παρουσιαστεί για συνέντευξη. Το προσωπικό της υπηρεσίας είναι καλά εκπαιδευμένο και είναι επαγγελματίες ηθοποιοί. Παίζουν τέλεια τους ρόλους τους, και συνήθως πληροφορούν το κοινό ότι το υποκείμενο «Καθαρά Μάτια» είχε πάντοτε βίαιο παρελθόν με πολλούς μπελάδες. Τα ΜΜΕ θα τον παρουσιάσουν σαν τρελό που ξέσπασε σε ένα τραγικό και χωρίς νόημα μακελειό. Σε ένα μήνα το κοινό θα έχει ξεχάσει το περιστατικό.

Για να συμπληρωθεί η νέα ζωή και το σπίτι, θα υπάρχουν σουβενίρ από ταξίδια που το υποκείμενο ποτέ δεν πραγματοποίησε , αλλά όμως θυμάται. Θα υπάρχουν διάφορα μικροαντικείμενα μιας ζωής που ποτέ δεν έζησε, αλλά αυτός/αυτή την πιστεύει. Με την περάτωση του προγραμματισμού Τέταρτου Επιπέδου, το υποκείμενο και ο ασθενής (ένα και το αυτό) τώρα έχει μια ατζέντα που την πιστεύει δική του.

Με άλλα λόγια, εάν το υποκείμενο πρόκειται να διεισδύσει σε μία πατριωτική ομάδα, θρησκευτική κοινότητα, πολιτική εκστρατεία η περιβαλλοντικό κίνημα, θα του δοθεί όλη η γνώση και τα πιστεύω που συνήθως έχουν οι άνθρωποι που ανήκουν στην στοχευμένη ομάδα. Θα πιστεύει με πάθος ότι οι ιδέες του είναι δικές του. Θα είναι πιστευτός από τα άλλα μέλη της ομάδας.

Πολλοί πολιτικοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν «νέες ατζέντες» μέσω της χρήσεως προγραμματισμού Τετάρτου Επιπέδου. Τα πιστεύω τους έχουν αντικατασταθεί από την ατζέντα των προγραμματιστών τους. Τους δίδονται υπεράνθρωπες ικανότητες, όπως φωτογραφική μνήμη και δυνατότητα να λένε ψέματα πειστικά.

Ο πρόεδρος Κλίντον είναι ένα παράδειγμα παγκόσμιου ηγέτη που έχει προγραμματιστεί με αυτήν την τεχνική. Ο γερουσιαστής John McCain και η πρώην υπουργός εξωτερικών Madeline Albright είναι άλλα δύο παραδείγματα μιας «επεγγραφημένης ατζέντας» πάνω στην προσωπικότητα τους. Σε αυτούς τους ανθρώπους οι προσωπικότητες τους και οι αναμνήσεις τους είναι παρούσες σε μεγάλο βαθμό, παρόλο πού οι παιδικές εφηβικές μερικές φορές σβήνονται, εάν χρησιμοποιηθεί αυτή η τεχνική.

Όταν ο μελλοντικός κυβερνητικός προγραμματισθεί , θα ανακαλείται ετησίως και θα του δίνεται υπνωτική ενίσχυση του αρχικού προγραμματισμού, ή νέα προγράμματα θα εισέρχονται για μεταβάλουν τα αρχικά. Εάν δεν χρειάζεται νέος προγραμματισμός, η ενίσχυση μπορεί να γίνει σε μαζική κλίμακα. Με άλλα λόγια «προγραμματισμένοι κοιμώμενοι» που πηγαίνουν σε μία διάλεξη η σε μια συνεδρίαση ενός «think tank» (δεξαμενή σκέψεως) γίνεται να τους ενισχυθεί ο προγραμματισμός με μία διάλεξη ή ένα φιλμ. Το υπόλοιπο κοινό, όπως σύζυγοι και παιδιά, δεν θα προσέξουν τίποτα το ασυνήθιστο.

Με την περάτωση του Τέταρτου Επιπέδου , το υποκείμενο που επιλέχθηκε να γίνει ένας «προγραμματισμένος κοιμώμενος δολοφόνος» είναι πλήρως ετοιμασμένος για το Επίπεδο Πέντε.

ΠΕΜΠΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Στο Πέμπτο Επίπεδο εισάγεται ο σκανδαλισμός ο «σκανδαλισμός» που ενεργοποιεί το πρόγραμμα.

Στο Πέμπτο Επίπεδο , πολύ προσεκτικά , μια κωδική λέξη , μια σειρά αριθμών, η μια φωνή χαράζεται στο μυαλό του υποκείμενου. Είναι συνήθως γνωστό και αναφέρεται ως «σκανδαλισμός» που ενεργοποιεί το υποκείμενο να δράσει. Σε αυτήν την φάση θα του εμφυτεύσουν μία συσκευή ιχνηλατήσεως με κωδικοποιημένη επικοινωνία , ώστε να είναι γνωστή πάντοτε η θέση του.

Όταν τελειώσει ο προγραμματισμός Πέμπτου Επιπέδου , το υποκείμενο ελευθερώνεται για να ζήση μια πολύ κανονική και μερικές φορές χρήσιμη ζωή. Δεν θα θυμάται την σχέση του με την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών, και δεν θα έχει καμία ανάμνηση των υπνωτιστικών συνεδριών.

Ο «κοιμώμενος» που του δόθηκε μια πλήρως νέα ταυτότητα, δεν θα έχει καμία ανάμνηση της «προηγούμενης» ζωής του, και για αυτό δεν θα ρωτήσει ποτέ ποιος είναι. Θα ζήσει μια νορμάλ ζωή σαν γιατρός, πιλότος αερογραμμών, πολιτικός, εκκεντρικός μοναχικός, ή ηθοποιός , έως την στιγμή που θα χρειαστεί να εκτελέσει τις αποστολές για τις οποίες κατασκευάσθηκε.

Αυτές οι αποστολές και τα προγράμματα εμφυτεύθηκαν/γράφτηκαν σε επίπεδο ύπνωσης Τέταρτου Επιπέδου. Μόλις ο «κοιμώμενος» δολοφόνος τελειώσει τον προγραμματισμό Πέμπτου Επιπέδου αναφέρεται ως «Καθαρά Μάτια» και μπορεί να σκανδαλισθεί , δηλαδή να ενεργοποιηθεί.

Από την στιγμή που ένας «Καθαρά Μάτια» ενεργοποιηθεί, τυχαία η από σκοπού, είναι αδύνατον να ανακληθεί. Ένας Πέμπτου Επιπέδου «Καθαρά Μάτια» μπορεί να πλησιασθεί μόνον αφού τελειώσει το πρόγραμμα του η την αποστολή του.

Λόγω του προγραμματισμού , τα υποκείμενο δεν μπορεί να αντιληφθεί τον συσχετισμό του με το έγκλημα που μόλις έχει διαπράξει.

Ένα τέτοιο υποκείμενο είναι ο Sirhan Sirhan ο δολοφόνος του Robert Kennedy. Μέχρι σήμερα δεν θυμάται ότι πυροβόλησε τον Γερουσιαστή Kennedy.
Μόνον ψυχίατροι εκπαιδευμένοι στην μέθοδο του υπονοητικού προγραμματισμού συμπεριφοράς, σε επεγγραφές και επικαλύψεις, θα μπορέσουν να βρουν ίχνη που να οδηγούν σε νοητικό έλεγχο Πρώτου και Δεύτερου επιπέδου. Με άλλα λόγια ένας συνηθισμένος ψυχίατρος μπορεί να ανακαλύψει ότι το υποκείμενο έχει υπνωτισθεί στο παρελθόν, και ίσως ανακαλύψει την αρχική προσωπικότητα. Αλλά ποτέ δεν θ ανακαλύψει την περιοχή του εγκεφάλου ή της μνήμης όπου είναι αποθηκεμένα τα προγράμματα των Επιπέδων 3, 4 και 5.

Χωρίς το «κλειδί» ενεργοποιήσεως , ένας νορμάλ ψυχίατρος ποτέ δεν θα ανακαλύψει το πρόγραμμα, εκτός κατά τύχη.

Εάν στο προγραμματισμένο υποκείμενο ειπωθεί να μπει σε ένα εχθρικό στρατόπεδο και να δολοφονήσει τον αρχηγό του εχθρού, θα εκτελέσει το πρόγραμμα του αδιαφορώντας για τον εαυτό του, εάν θα ζήσει ή θα πεθάνει, ή πως υποτίθεται ότι θα διαφύγει. Στις περισσότερες περιπτώσεις προγραμματισμένων ατόμων «Καθαρά Μάτια» που πραγματοποιούν φόνους ή δολοφονίες, το υποκείμενο σκοτώνεται επιτόπου, είτε από έναν περαστικό που σκοτώνει για να σταματήσει τους σκοτωμούς, είτε από άνθρωπο της υπηρεσίας που βρίσκεται εκεί για να βεβαιωθεί ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά. Με άλλα λόγια ότι το υποκείμενο θα «αυτοκαταστραφεί» η θα εκτελεστεί.

Σε μερικές περιπτώσεις το υποκείμενο συλλαμβάνεται και δεν σκοτώνεται. Λόγω του είδους του προγραμματισμού που χρησιμοποιείται στην «Επιχείρηση ανοικτά μάτια» το υποκείμενο δεν μπορεί να δώσει καμία πληροφορία. Ακόμη και αν βασανιστεί φρικτά , δεν θα μπορέσει να θυμηθεί την δολοφονική ή τρομοκρατική πράξη που έκανε, και ακόμη περισσότερο γιατί το έκανε. Αυτό συμβαίνει γιατί όλος ο προγραμματισμός θάβεται βαθειά στις από καιρό ξεχασμένες παιδικές αναμνήσεις οι οποίες ανακαλούνται κάτω από ύπνωση Τρίτου Επιπέδου. (Αυτό είναι τα επίπεδο όπου οι αληθινές παιδικές αναμνήσεις καταστρέφονται τυχαίως σε πολιτικούς και άλλους αξιωματούχους που «επεγγραμένες» ατζέντες πάνω στις προσωπικότητες τους.)

Ακόμη και με ορούς αληθείας, το υποκείμενο δεν μπορεί α αποκαλύψει την αλήθεια διότι το συνειδητό μυαλό του δεν έχει πρόσβαση εκεί . Χρησιμοποιώντας την «Επιχείρηση Καθαρά Μάτια» η κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει τον τέλειο δολοφόνο, σαμποτέρ η τρομοκράτη. Κάποιος που θα λειτουργεί όταν τον σκανδαλίζουν , χωρίς να μπορεί να θυμηθεί τίποτα, ή να αυτοκαταστρέφεται πριν συλληφθεί.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ωραίος κόσμος αγγελικά πλασμένος. Ακόμη πιστεύεται τα παραμύθια που σας σερβίρουν σαν «αξίες»; Μήπως ήρθε καιρός αν σας απέμεινε κάποια σπίθα ελευθερίας βαθιά μέσα σας, (τόσα χρόνια στο μαντρί με τους τσοπάνηδες και τα μαντρόσκυλα) να δείτε τον κόσμο με «άλλα μάτια» και όχι παραπλήσια με αυτά που αναφέραμε στο άρθρο. Γιατί αν νομίζετε ότι εσείς βλέπετε, σκεφτείτε μήπως επί συνόλου είστε σε μια κατάσταση χιλιάδες φορές χειρότερη από το Matrix.

© Ion Maggos

Written by rudy2

May 6, 2011 at 15:14

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: