Rudy2's Multilingual Blog

Just another WordPress.com weblog

pr.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ

leave a comment »

Προγράμματα ελέγχου του νου.

Η χρησιμοποίηση μεθόδων ψυχολογικού πολέμου και τεχνο-τρονικής τεχνολογίας για την υποδούλωση των μαζών είναι ένα από τα κύρια όπλα των σκοτεινών εκείνων κέντρων της παγκοσμιοποίησης που δεν έχουν και πολύ καλές σχέσεις με έννοιες όπως… διαφάνεια ή δημοκρατία.

Τα σημαντικότερα προγράμματα ελέγχου του νου με ηλεκτρομαγνητικές μεθόδους: ηλεκτρομαγνητικός έλεγχος της ανθρώπινης συμπεριφοράς εγκατάσταση εμφυτευμάτων ηλεκτρονική διάλυση χρονικού προσανατολισμού της μνήμης (EDOM: Electronic Dissolution of Memory).
1.Project Moonstruck, της CΙΑ: Χρήση ηλεκτρομαγνητικών εμφυτευμάτων στον εγκέφαλο και τα δόντια.
2.Project ΜΚ-ULTRA, της CΙΑ: Μετάδοση μη ανιχνεύσιμων οδηγιών σε έναν προγραμματισμένο δολοφόνο. Χρήση χαπιών, ηλεκτρονικών και ηλεκτροσόκ.
3. Project Orion, της USAF: Παραισθησιογόνα, ύπνωση και ΕSΒ.
4. Project MK-DELTA, της CΙΑ: Προγραμματισμός υποσυνειδήτου με ηλεκτρομαγνητισμό.
5. Project Phoenix, της ΝSΑ: Ηλεκτρονική κατευθυνόμενη στόχευση επιλεγμένων πληθυσμιακών ομάδων.
6. Project Trident, της ΝSΑ: Ηλεκτρονική στόχευση ατόμων ή πληθυσμών.
7. Project RF MEDIA, της CΙΑ: Προγραμματισμός και στόχευση της επιθυμίας.
8. Project Tower, των CΙΑ, ΝSΑ: Προγραμματισμός με συντονισμό της σκέψης και μετάδοση κωδικοποιημένων πληροφοριών.
9. Project HAARP, των ΝSΑ, : Επηρεάζει τη φυσιολογία του ανθρώπου. Χρήση λέιζερ, όπλων μικροκυμάτων. Ιδανικό για μαζικό έλεγχο του πληθυσμού.
10. Project Clean Sweep, των ΝSΑ, ΟΝR: Ρύθμιση της συμπεριφοράς των μαζών.
_______________
 
Οι σημαντικότερες τοποθεσίες προγραμματισμού του ελέγχου του νου:

• AREA 51 Η γνωστή από ντοκιμαντέρ βάση ήταν ένα από τα πρώτα εργαστήρια γενετικής έρευνας: προγραμματίζουν τον τύπο των εξωγήινων απαγωγών.

• Bingham UT Χρησιμοποιήθηκε για τον προγραμματισμό της παιδικής πορνείας ή τις επιχειρήσεις υποδούλωσης παιδιών.

• Black Forest, Γερμανία. Ένας αριθμός κάστρων στο Μέλανα Δρυμό χρησιμοποιείται για προγραμματισμό και ιεροτελεστίες. Οι Ιησουΐτες και οι Ιlluminati έχουν μεγάλη δραστηριότητα εδώ…

• China Lake Naval research Base, CΑ Η τοποθεσία λειτουργεί από τη δεκαετία του ’50. Μεγάλος αριθμός παιδιών πέρασε από τις εγκαταστάσεις της και υπέστησαν τα περισσότερα από τα τραύματα επιβολής της ΜΡD.

• Disneyland. CΑ Οι περισσότερες από τις ταινίες της Disney χρησιμοποιούνται για προγραμματισμό.

• Ft. Lews, WΑ Εμπλέκεται στον τομέα του παραψυχολογικού πολέμου – ό,τι αφορά το πρόγραμμα “Monarch”.

• Presideo, CΑ Αρκετός από τον προγραμματισμό που αφορά την πορνεία και το στρατό έχει γίνει επίσης εδώ…

• Tavistock, Αγγλία Αυτό ήταν το πρώτο κέντρο προγραμματισμού της Ευρώπης. Ένας μεγάλος αριθμός σκλάβων στην Αμερική έχει προγραμματιστεί εδώ. Υπό την εποπτεία της αγγλικής μυστικής υπηρεσίας Μ16 δημιούργησε διπλούς πράκτορες και ελεγχόμενους πνευματικά κατασκόπους. Το Tavistock ήταν υπό την εποπτεία της Special Intelligence Service(SIS) – ασχολούνταν με όλους τους τύπους ελέγχου του νου. Εκεί εργάστηκαν διάσημοι ειδικοί στον έλεγχο του νου, όπως ο υπνωτιστής Eric Trist.

•HUMAN RESOURCES RESEARCH OFFICE (ΗUMRRO) Ερευνητική υπηρεσία του αμερικανικού στρατού που ασχολείται με την “ψυχοτεχνολογία”.

• ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ (Stanford Research Institute) Ερευνητικός οργανισμός στην εφαρμοσμένη κοινωνική ψυχολογία. Ένα
από τα πιο μυστικά προγράμματα του Stanford ήταν η έρευνα για τα χημικά και βακτηριολογικά όπλα (CΑΒ). Τώρα το Stanford α ηγείται του δικτύου ΑRΡΑ, της πιο μεγαλεπήβολης προσπάθειας για τον έλεγχο του προσωπικού περιβάλλοντος κάθε ατόμου…

• Defense Advanced Research Project Agency (DAPRΑ) Έρευνα στο “βομβαρδισμό” με μικροκυματική ακτινοβολία για τον έλεγχο του νου και της συμπεριφοράς. Αυτή δημιούργησε τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα του αμερικανικού στρατού.

Εκτός από αυτά τα βασικά κέντρα προγραμματισμού, υπάρχουν αμέτρητα δευτερεύοντα. Το γιγαντιαίο εργοστάσιο π.χ της Βoeing στο Σιάτλ, στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, με τον μεγάλο αριθμό υπόγειων τούνελ έχει χρησιμοποιηθεί για προγραμματισμό.
_________________
 
Προγράμματα ελέγχου του νου τησ CIA
Ενάμισι χρόνο, μετά τη μήνυση, που υπέβαλε ομάδα βετεράνων του Στρατού και του Υπουργείου Άμυνας, στη CIA, για τη δοκιμή χημικών ουσιών σε στρατεύματα, χωρίς συγκατάθεση, ζήτησε (η συγκεκριμένη ομάδα) από δικαστή, να τιμωρήσει τις υπηρεσίες, που αρνήθηκαν να συνεργαστούν και να παρέχουν ζωτικής σημασίας στοιχεία.

Σύμφωνα με τους βετεράνους, η CIA “εξέθεσε χιλιάδες ανθρώπους σε δοκιμές με εκατοντάδες τοξικές ουσίες, κατά τη διάρκεια πολλών ετών”, όπως αναφέρει το πιο πρόσφατο έγγραφο, που υπεβλήθη στο δικαστήριο και το οποίο υπέβαλαν Βετεράνοι του Βιετνάμ, κατά της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ.

Οι βετεράνοι ισχυρίζονται ότι ήταν μέρος στα πειράματα, όπου δοκιμάζονταν ψυχοτρόπες ουσίες, όπως το LSD, αέριο νεύρων και ο τακτικός έλεγχος του μυαλού। Οι βετεράνοι ουδέποτε έδωσε -εν γνώσει τους- συναίνεση για κάτι τέτοιο και δεν έχουν αποζημιωθεί για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν μέχρι σήμερα.
http://www.liako.gr/news/home/25428-mind-control.html

Written by rudy2

November 7, 2010 at 10:11

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: