Rudy2's Multilingual Blog

Just another WordPress.com weblog

andigrafo.ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ TARA POTTER, ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

with one comment

ΧΕΡΕΤΕ

https://rudy2.wordpress.com/3587-2/

Όταν παραθέτετε κείμενά μας , παρακαλείστε να αναφέρετε την προέλευσή τους  (url στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας). Σας ευχαριστούμε. 

Rudy Andria

—————————————————————————————————

https://rudy2.wordpress.com/3587-2/

Αντίγραφο υπογεγραμμένης και θεωρημένης επιστολής της Tara Potter, πρώην στελέχους των Ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού.

Μεταφράστηκε από τα Αγγλικά από τον Rudy Andria.

13 Αυγούστου 2009.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Τα έτη 1977 και 1978, υπήρξα μέλος ομάδας που έστειλαν οι Ειδικές δυνάμεις του αμερικανικού στρατού στην Ουγκάντα κατ’ επίφαση για να ανατρέψει το καθεστώς του αιμοχαρούς Idi Amin. Τελικά όμως άλλη ήταν η αποστολή μας. Ενώ ήμαστε εκεί, μας ζητήθηκε επίσης να διανείμουμε ένα «νέο θαυματουργό εμβόλιο που έσωζε ζωές».

Οι προϊστάμενοί μας δεν μας διευκρίνισαν ποια ή ποιες ασθένειες προλάμβανε το εμβόλιο αυτό. Από ό,τι μάθαμε, το τελευταίο πρωτόκολλο δοκιμής είχε εφαρμοστεί σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Οι υπεύθυνοι περίμεναν 48 ώρες μήπως εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες πριν από την ευρεία διανομή του εμβολίου.

Καλή τη πίστη, πεπεισμένοι ότι το εμβόλιο ήταν ασφαλές, εμβολιάσαμε τα περισσότερα μέλη της ομάδας μας, συμπεριλαμβανομένης και εμένα. Κατά την διήμερη εκστρατεία εμβολιασμού που ακολούθησε 48 ώρες μετά τον δικό μας εμβολιασμό, εμβολιάστηκαν, πιστεύω, 2000-3000 άνθρωποι.

18 μήνες μετά, μάθαμε ότι το 85% των ανθρώπων που είχαμε εμβολιάσει πέθαιναν από μια ολοκαίνουρια ασθένεια που επρόκειτο να λάβει το όνομα AIDS.

Τα περισσότερα λευκά μέλη της ομάδας μας είναι φορείς του ιού αλλά βρίσκονται στη ζωή τη στιγμή αυτή που γράφω. Είμαι πεπεισμένη ότι η CIA είχε πετύχει τον δεδηλωμένο (σε εμπιστευτικά έγγραφα που είχαν διαρρεύσει σε μεγάλο βαθμό) στόχο της: να δημιουργήσει ένα παθογόνο θανατηφόρο πρώτιστα για τον έγχρωμο πληθυσμό. Πιστεύω επίσης ότι η CIA κατάφερε να χρησιμοποιήσει την ομάδα μας ως ανυποψίαστα πιόνια για τη διεξαγωγή μιας ανίερης, αδίστακτης γενοκτονίας εναντίον του αθώου αφρικανικού λαού.

Ορκίζομαι επίσημα ότι τα παραπάνω είναι αληθή και ακριβή εξ όσων γνωρίζω, φέρω αυτοβούλως κάθε ευθύνη για την ακρίβειά των παρουσών δηλώσεων και υπόκειμαι στις προβλεπόμενες κυρώσεις για ψευδορκία σε δικαστήριο, ενώπιον του Κογκρέσου, των Ηνωμένων Εθνών ή διεθνούς δικαστηρίου. Πρόκειται περί εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας με ασύλληπτες διαστάσεις και απαιτώ δικαιοσύνη.

Tara Potter

+Diane K. Hendrickson

Συμβολαιογράφος, Πολιτεία Μινεσότα

Συνημμένο ψηφιακό φωτοαντίγραφο του εγγράφου

http://api.ning.com/files/nkLEPVQ6s9ep7GoBWEArhb44zBWXLupw8ub ==>in ENGLISH

+ EN FRANCAIS, EN ESPAÑOL, IN ITALIANO ==>

https://rudy2.wordpress.com/carta-firmada-y-notarizada-de-tara-potter-de-las-fuerzas-especiales-estadounidenses-en-espanol-english/

Written by rudy2

October 19, 2010 at 20:13

One Response

Subscribe to comments with RSS.


Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.