Rudy2's Multilingual Blog

Just another WordPress.com weblog

H. ΗΘΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, ΔΥΣΦΗMΙΣΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΤΥMΗΓΟΡΙΑΣ, ΚΤΛ

leave a comment »

Αντίγραφο επιστολής που έχει αποσταλεί σε ορισμένες αρχές.

https://rudy2.wordpress.com/letter-sent-to-various-authorities-worldwide-english-francais-espanol-deutsch-ellinika/

Θέμα: ηθική δολοφονία, συκοφαντία-δυσφήμιση, στρατηγική της λαϊκής ετυμηγορίας, κτλ…

Κυρίες, Κύριοι,

Θα ήθελα απλά να επιστήσω την προσοχή σας σε ένα γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα εμάς τα θύματα οργανωμένης παρενόχλησης και εξ αποστάσεως ηλεκτρομαγνητικών επιθέσεων.

Προκειμένου να δικαιολογήσουν έως και να καταξιώσουν τα ποταπά έργα τους, οι δήμιοί μας που διαθέτουν τα μέσα να διεισδυουν διηθούνται παντού, καταφέρνουν σχεδόν πάντα να ασκούν πιέσεις στους υποστηρικτές μας για να τους κάνουν να πιστέψουν ότι δεν αξίζουμε την υποστήριξή τους.

Η δύναμη της πειθούς τους λαμβάνει τη μορφή του κυνηγιού μαγισσών, της διαπόμπευσης, των εκστρατειών δυσφήμισης και συκοφαντίας και της λαϊκής καταδίκης εναντίον εντελώς αθώων πολιτών και μάλιστα με πολύ αποτελεσματικό τρόπο: πολύ συχνά, τα πρόσωπα των οποίων τη βοήθεια ζητούμε, μετά την πρώτη συνεργασία, παύουν να δίνουν σημεία ζωής.

Όπως η πλειονότητα των συνδυστυχέων , υφίσταμαι καθημερινά ομαδική παρενόχληση από άτομα που αυτοανακηρύσσονται κριτές της οδού, της συνοικίας, της πόλης ή της περιφέρειάς τους και τα οποία οργανώνονται σε μικροομάδες για να φανούν πιο σημαντικά.

τα άτομα αυτά έχουν υποστεί μια τέτοια πλύση εγκεφάλου ώστε να έχουν πειστεί πως εκπληρώνουν μιαν υψηλή και ευγενή αποστολή , επιδιδόμενοι ψυχή τε και σώματι σε μιαν απίστευτη παρενόχληση , ανελέητη και χωρίς τέλος.

Όλοι όσοι αφέθηκαν στην επιρροή και την κοροϊδία μιας ομάδας μαφιόζων, δεν καταλαβαίνουν ότι, παρενοχλώντας αθώους πολίτες, διαπράττουν πραγματικό έγκλημα; Δεν αναρωτιούνται ούτε μια φορά, αν όσα τους λένε είναι αλήθεια; Δέχτηκαν να γίνουν συνένοχοι υπό το δέλεαρ του κέρδους ή από επιθυμία να παίξουν τον ρóλο του κρητή ; Τα αίτια δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Σε κάθε περίπτωση, τα άτομα αυτά είναι καθόλα συνένοχοι ενός στυγνού και άνανδρου εγκλήματος ενάντια αθώων και ανυπεράσπιστων πολιτών.

Αφενός αγνοούν ότι τους είπαν ψέμματα και αφετέρου πρέπει να θυμηθούν ότι ούτως ή άλλως δεν αποτελεί αρμοδιότητά τους να αποδίδουν δικαιοσύνη.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω και να σας δώσω τον λόγο της τιμής μου ότι, όπως η πλειονότητα των συνδυστυχέων μου, δεν διέπραξα ποτέ οποιοδήποτε έγκλημα, δεν καταδικάστηκα ποτέ για κανένα αδίκημα και δεν υπήρξα καν ύποπτος καταδικαστέας ή ύποπτης πράξης.

Αντιθέτως, μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιθανό το όνομά μου με τον ένα ή τον άλλον τρόπο να έχει ήδη σπιλωθεί σε επίπεδο υψηλών κύκλων.

Ελπίζουμε ότι μπορούμε ακόμα να υπολογίζουμε στην υποστήριξη και την βοήθειά σας.

Με εκτίμηση

Rudy Andria

Μπορείτε να διαβάσετε και τις μαρτυρίες του Geral Sosbee που προσεγγίζουν το ίδιο θέμα.

https://rudy2.wordpress.com/ex-fbi-agent-geral-sosbees-testimony-in-various-languages

Written by rudy2

April 10, 2011 at 06:52

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.