Rudy2's Multilingual Blog

Just another WordPress.com weblog

m.ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

with one comment

Μυστική παρακολούθηση και βασανισμός με διοχέτευση ακτινοβολίας από τις μυστικές υπηρεσίες.
 
https://rudy2.wordpress.com/m-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c/
Η ιστορία του Carl Clark κόβει την ανάσα. Ο Άγγλος αυτός περιγράφει πώς παρακολούθησε και παρενόχλησε για λογαριασμό διαφόρων μυστικών υπηρεσιών και πώς, αφότου σταμάτησε να έχει επαφές μαζί τους, έγινε ο ίδιος θύμα τους. Επίσης, γνώρισε από κοντά τη χρήση όπλων μικροκυμάτων τα οποία στη συνέχεια στράφηκαν εναντίον του.  Για να εκλείψουν οριστικά, οι εγκληματικές αυτές ενέργειες πρέπει να γίνουν ευρέως γνωστές. Ο C. Clark μας περιγράφει παρακάτω τι τον έσπρωξε να βγει από το σκοτάδι.
AG = ARMIN GROSS
CC = CARL CLARK.
—–
Συνέντευξη με τον Carl Clark στο Νόρφολκ της Αγγλίας.
Μεταφράστηκε από τα Αγγλικά από τον Rudy Andria.
Armin Gross: μπορείτε να μας διαφωτίσετε; Ποιος ή ποιοι ήταν οι εργοδότες σας;
Carl Clark : εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1980 έως το 2003 για διάφορες μυστικές υπηρεσίες. Μέχρι το 1997, εργάστηκα για την αμερικανική κεντρική υπηρεσία πληροφοριών, τη CIA. Κατόπιν, για τη μυστική υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, τη Mossad, και για την Anti-Defamation League, αμερικανική οργάνωση που δραστηροποιείται ενάντια στις διακρίσεις και τη σκευωρία κατά των Εβραίων. Συνεργάστηκα επίσης με την βρετανική υπηρεσία ασφαλείας MI5. Αργότερα, εργάστηκα για αστυνομικές μυστικές υπηρεσίες καθώς και για τη μυστική υπηρεσία ενός εργαστηρίου έρευνας. Ο γεωγραφικός τομέας δραστηριότητάς μου ήταν η Ευρώπη: Παρίσι, Ζυρίχη, Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Μόναχο, Μαδρίτη, Λιόν, Μπιλμπάο και Μόσχα.
Πλήρεις υπηρεσίες παροχής πληροφοριών.

AG: ποια ήταν τα κύρια καθήκοντά σας;
CC: ένα από αυτά ήταν να διεισδύω σε ομάδες ώστε να μαθαίνω σχετικά με αυτές. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, συνδέθηκα φιλικά με μέλη των οργανώσεων αυτών, τα οποία και βοήθησα να καταστρέψουν τη ζωή τους.
AG: σε ποιες ομάδες μπήκατε;
CC: κυρίως συμμορίες εγκληματιών και καρτέλ ναρκωτικών. Κατά τη συνεργασία μου με τη Mossad, συνέλεξα πληροφορίες για το ακροδεξιό κόμμα National Front, για ομάδες ναζί, για ναζισκίν και για μέλη της ισραηλιτικής κοινότητας. Ο εργοδότης μου ενδιαφερόταν για ονόματα, διευθύνσεις, τόπους συνάθροισης, σχέδια και στόχους αυτών. Κατά τη συνεργασία μου με τη CIA, επιδόθηκα στη μυστική παρακολούθηση ατόμων.
AG: Τι ακριβώς κάνατε δηλαδή;
CC: Επιδιδόμουν σε μακροχρόνια παρακολούθηση ατόμων και των συνομιλιών τους. Είχα επίσης εντολή να προκαλώ στα άτομα αυτά σύγχιση. Έμπαινα λοιπόν κρυφά στις κατοικίες τους, αφαιρούσα αντικείμενα, τους άλλαζα θέση και έσβηνα δεδομένα από τους υπολογιστές τους. Άλλοτε, προσπαθούσα να ταράξω τα θύματά μου: κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, εμφανιζόμουν επανειλημμένα όπου βρισκόταν το θύμα, στη στάση του λεωφορείου, στον σιδηροδρομικό σταθμό κτλ. Άλλες φορές πάλι, σκηνοθετούσα δημόσιες συμπλοκές μπροστά στα μάτια των θυμάτων αλλά και άλλων περαστικών. Ορισμένες φορές, για να ασκήσω ακόμα περισσότερη πίεση ή για να προκαλέσω τη σύλληψη του θύματος, «έστηνα» στον υπολογιστή του ενοχοποιητικά δεδομένα: π.χ., δεδομένα παιδεραστικού χαρακτήρα ή οδηγίες χρήσης για την κατασκευή βόμβας κτλ.
AG: τι είδους άτομα σας ανέθεταν να παρακολουθείτε;
CC: άτομα υψηλής πολιτικής σημασίας, μέλη της αντιπολίτευσης, άτομα που εναντιώθηκαν σε μεγάλες εταιρείες, π.χ., φαρμακευτικές. Ορισμένα ανήκαν σε συμμορίες εγκληματιών. Σε δύο περιπτώσεις πάντως, δεν κατάλαβα τον λόγο παρακολούθησής τους.
AG: πόσα άτομα παρακολουθήσατε συνολικά;
CC: 5-6 στη δεκαετία του 80, 7 στη δεκαετία του 90 και 3 από το 2000 έως το 2003. Από τον μικρό αριθμό ατόμων, αντιλαμβάνεστε την εντατικότητα της παρακολούθησης για κάποιο διάστημα, με στόχο την απόκτηση του μέγιστου αριθμού πληροφοριών.
AG: πώς μαθαίνατε τις πληροφορίες αυτές;
CC: από τα σκουπίδια του θύματος, από την παρακολούθηση των τηλεφωνικών του συνομιλιών, της αλληλογραφίας του, από το διαδίκτυο. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, τα πράγματα έγιναν όλο και ευκολότερα. Σήμερα πλέον δεν έχετε ανάγκη από κοριούς για να παρακολουθήσετε κάποιον. Μπορείτε να υποκλέψετε συνομιλίες από κινητά και σταθερά τηλέφωνα και από μικρές παραβολικές κεραίες. Δυστυχώς, η χρήση όπλων μικροκυμάτων είναι αρκετά διαδεδομένη. Η ασταμάτητη παρακολούθηση και παρενόχληση μπορούν να καταστρέψουν μια ζωή.

Όπλα μικροκυμάτων.

AG: χρησιμοποιήσατε κι εσείς τέτοια όπλα;
CC: όχι, εγώ ήμουν επιφορτισμένος με την παρακολούθηση! Τέτοια όπλα χειρίζονταν οι υπάλληλοι των ειδικών υπηρεσιών. Έτυχε όμως να είμαι παρών σε στιγμές «δράσης».
AG: Μπορείτε να μας περιγράψετε πιο λεπτομερώς τη χρήση αυτών των όπλων;
CC: είναι κάπως σαν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Η καταδίωξη των θυμάτων δεν γνωρίζει φυσικά όρια, καθώς γίνεται από έναν σταθμό βάσης, μέσω ραντάρ και δορυφόρου, με τη χρήση ειδικών λογισμικών. Κλασικό παράδειγμα: στο ευρύ περιβάλλον του θύματος τοποθετούνται έως και 3 μηχανισμοί ραντάρ. Το ραντάρ εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα και αξιολογεί τα στοιχεία που φέρνουν κατά την επιστροφή τους. Έτσι, οι συνάδελφοί μου στις ειδικές υπηρεσίες μπορούσαν να καταδιώκουν τα θύματά τους από τον υπολογιστή τους. Ο εξ αποστάσεως αυτός εντοπισμός διευκόλυνε τη χρήση αυτών των όπλων. Οι συνάδελφοι μπορούσαν να βλέπουν ακριβώς πού έπρεπε να στοχεύσουν καθώς και το πώς αντιδρούσε το θύμα.
AG: ποιες ήταν οι επιπτώσεις της χρήσης των όπλων αυτών στα θύματα;
CC: μπορούν να προκαλέσουν εξάψεις, καούρες, πόνους, ναυτία και φόβο. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές τα συμπτώματα δεν είναι ορατά. Αν το θύμα πάει στο γιατρό, ο γιατρός θα του πει ότι δεν έχει απολύτως τίποτα.
AG: προς τι τέτοιος «βομβαρδισμός»;
CC: στόχος είναι ο εκφοβισμός του θύματος. Εγώ ο ίδιος, τη στιγμή της παραίτησής μου, είχα τρία χρόνια που ήμουν στόχος τέτοιων εκπομπών. Είμαι σίγουρος ότι, κατά τα έτη 2003-2004, χρησιμοποιήθηκαν εναντίον μου όπλα μικροκυμάτων, γεγονός που με έκανε ιδιαίτερα επιθετικό. Εκείνη την περίοδο, λίγο έλειψα να αφαιρέσω τη ζωή μιας ευγενικότατης ηλικιωμένης γειτόνισσάς μου.

Απόπειρες ώθησης των θυμάτων στην παράνοια.

AG: πιστεύετε ότι υπάρχει σήμερα δυνατότητα επιρροής στο θυμικό ενός ατόμου μέσω ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών;
CC: αναμφισβήτητα. Γνωρίζουμε ότι ο οργανισμός αντιδρά με ιδιαίτερη ευαισθησία στις ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές. Οι βασικές διαδικασίες της ζωής σε επίπεδο κυττάρου στηρίζονται στη βιογενή ηλεκτρομαγνητική ταλάντωση. Η συχνότητα μπορεί να διαταράξει ή να τροποποιήσει εξωτερικά αυτές τις διαδικασίες. Στα πλαίσια της αμυντικής έρευνας, υπήρξαν αρκετά προχωρημένες απόπειρες επιρροής στο σώμα, στην ψυχή και στον νου με την αποστολή συχνοτήτων. Καθίσταται έτσι δυνατή η δημιουργία φόβων, επιθετικότητας, νευρικότητας και απώλειας της μνήμης. Σε συνδυασμό με άλλες επεμβάσεις, το θύμα είναι δυνατό να οδηγηθεί στην παράνοια. Π.χ., η ραδιοσυχνότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε το θύμα να ακούει το όνομά του στο ραδιόφωνο ή να το διαβάζει επανειλημμένα στην οθόνη του υπολογιστή του. Επίσης είναι δυνατή και η αποστολή σκέψεων ή σχολίων μέσω φωνών που ακούει το θύμα. Π.χ., ένα πρωί σηκώθηκα από τον ύπνο και άκουσα μια φωνή να μου λέει «Σήκω και τραυμάτισε κάποιον!».
AG: τα θύματα ωθούνται απευθείας σε ακραίες ψυχικές καταστάσεις;
CC: Ναι, στόχος είναι η ψυχιατροποίηση της αντιμετώπισης των θυμάτων από τους συνανθρώπους τους. Αν το θύμα ζητήσει αστυνομική ή ιατρική βοήθεια, το αίτημά του δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Ορισμένοι ιατροί αλλά και νοσοκομεία συνεργάζονται με τις μυστικές υπηρεσίες. Οι διαγνωστικές οδηγίες επιτρέπουν τον χαρακτηρισμό ως σχιζοφρενών των ανθρώπων που αισθάνονται υπό καταδίωξη και ακούν φωνές.
AG: τα νοσοκομεία συνεργάζονται με τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών;
CC: βεβαίως. Όπως και μεγάλες εταιρείες. Για αυτό αν διεξάγετε έρευνα ενάντια σε μεγάλες εταιρείες, κινδυνεύετε. Το αμερικανικό κράτος προστατεύει μεγάλες εταιρείες όπως η Mc Donalds, η Coca-Cola και ορισμένες φαρμακευτικές. Το κράτος θέτει επίσης στη διάθεση εταιρειών υπαλλήλους του FBI για υποθέσεις βιομηχανικής κατασκοπείας. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι μασόνοι, πολλοί εκ των οποίων εργάζονται στη CIA.

Έξοδος

AG: γιατί παραιτηθήκατε;
CC: συνειδητοποίησα ότι αυτό που έκανα ήταν λάθος. Τα δύο τελευταία άτομα με τα οποία ασχολούμουν δεν είχαν κάνει τίποτα. Δεν είχαν πολιτική δράση, ήταν κανονικοί, καλοί άνθρωποι, δεν ήταν εγκληματίες, ούτε οικονομικά επικίνδυνοι. Η μόνη υπόθεση που επέτρεψα στον εαυτό μου είχε να κάνει με το DNA και με το αίμα τους. Πολλές έρευνες έχουν γίνει για το θέμα αυτό. Το DNA συνδέεται με κάθε στοιχείο του χαρακτήρα του ανθρώπου. Από το 1993 έως το 2004, στο πλαίσιο του προγράμματος HGP αναλύθηκαν όλα τα βασικά ζεύγη του ανθρώπινου γονιδιώματος, συγκεντρώθηκαν τα γενετικά δεδομένα των απειλούμενων ατόμων (πρόγραμμα HGDP-CEPH για τη διαφορετικότητα του ανθρώπινου γονιδιώματος) και έγινε σύγκριση των αποτελεσμάτων. Οι εργοδότες μας έτρεφαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αναλύσεις DNA των ατόμων που παρακολουθούσαμε. Σε κάθε περίπτωση, από τα σημαντικότερα καθήκοντά μας τις πρώτες ημέρες της παρακολούθησης, ήταν η εξασφάλιση υλικού για αναλύσεις DNA και αίματος.
AG: αναφέρατε ήδη ότι αντιμετωπίσατε προβλήματα όταν παραιτηθήκατε το 2003. Θέλετε να μας πείτε περισσότερα;
CC: μια φορά, με παρακολουθούσε ελικόπτερο καθ’ όλο το νυχτερινό ταξίδι μου 5000 χιλιομέτρων με φορτηγό διανομής δεμάτων. Μια άλλη φορά, ενώ οδηγούσα σε λεωφόρο, κάποιος μου επιτέθηκε και μου κατέφερε ισχυρό χτύπημα στο πρόσωπο. Μια άλλη φορά, κάποιος αφαίρεσε τρία καλώδια από τη μηχανή μου: ενώ οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο, η μηχανή χάλασε ξαφνικά. Άλλη φορά πάλι, οδηγούσα φορτηγό με φορτίο 3 τόνων, όταν έσκασαν ταυτόχρονα και τα δυο λάστιχά μου. Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι δεν είχαν ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Άλλη μια φορά, τελούσα υπό παρακολούθηση ενώ οδηγούσα για πάρα πολύ ώρα. Εκνευρίστηκα τόσο πολύ που σταμάτησα απότομα, άρπαξα ένα μπαστούνι μπέιζμπολ που είχα στο αμάξι και βγήκα έξω. Τρία αυτοκίνητα σταμάτησαν πίσω μου, έκαναν στροφή και εξαφανίστηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κανονικά, βλέποντάς με, θα έπρεπε να ειδοποιήσουν την αστυνομία, κάτι που δεν συνέβη. Στη συνέχεια μου έστειλαν τρεις συμπαθείς τύπους να με παρακολουθούν. Καθώς γνώριζα ότι τελούσα υπό παρακολούθηση, δήλωσα σε συνομιλία μου με τρίτο άτομο, ότι επρόκειτο να σκοτώσω αυτόν που με παρακολουθούσε. Δεν τον ξαναείδα.
AG: ποια η κατάσταση σήμερα; Πιστεύετε ότι τελείτε ακόμα υπό παρακολούθηση;
CC: ναι, προφανώς. Έμαθα επίσης ότι οι μυστικές υπηρεσίες θέλουν να μάθουν γιατί έφυγα στη Γερμανία.
AG: η ζωή σας δεν είναι επικίνδυνη σήμερα;
CC: είμαι έτοιμος να δώσω μάχη εναντίον τους. Γνωρίζουν επίσης ότι γνωρίζω πολλά για λογαριασμό τους και ότι αγωνίζομαι ενάντια στα κακώς κείμενά τους. Έχω φίλους σε ειδικές μονάδες, στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, που με υποστηρίζουν.
Τεράστιο δίκτυο παρακολούθησης.
AG: γνωρίζετε σε ποιες χώρες οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν άτομα και χρησιμοποιούν εναντίον τους όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας;
CC: στις ΗΠΑ, στη Γερμανία, στην Κίνα, στη Βόρεια Κορέα, στη Ρωσία, στη Γαλλία και στην Αγγλία. (Στμ: Ο Carl Clark ξέχασε βέβαια να προσθέσει την φράση “μεταξύ άλλων”, διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει σε πολλές άλλες χώρες).Και μάλιστα χωρίς κανένα πρόβλημα, επισήμως εν αγνοία των κυβερνήσεων. Ανεπίσημα, πιστεύω ότι άνθρωποι της κυβέρνησης είναι αυτοί που εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο σε τέτοιες υποθέσεις ή που γνωρίζουν για αυτές.
AG: γνωρίζετε πόσα άτομα βρίσκονται υπό παρακολούθηση;
CC: στην Αγγλία, υπάρχουν περί τα 5 000 άτομα υπό παρακολούθηση και περίπου 15 000 παρατηρητές. Εκτός από τις μεγάλες μυστικές υπηρεσίες, υπάρχουν 300-400 μικρές επιχειρήσεις παροχής μυστικών υπηρεσιών που ιδρύθηκαν από πρώην αστυνομικούς ή πρώην υπαλλήλους των κρατικών μυστικών υπηρεσιών. Στις επιχειρήσεις αυτές έχει δοθεί άδεια από το υπουργείο Εσωτερικών να πραγματοποιούν παρακολουθήσεις, να φωτογραφίζουν, να παρέχουν πληροφορίες. Οι υπάλληλοί τους αμείβονται πολύ καλά.
AG: σας ήταν δύσκολο να περάσετε από τη μία μυστική υπηρεσία στην άλλη;
CC: όχι. Για τον κάθε νέο αρχηγό μου, το γεγονός ότι ερχόμουν από αλλού ήταν θετικό γιατί έτσι μπορούσε να έχει πληροφορίες για άλλες μυστικές υπηρεσίες. Διότι οι μεγάλες μυστικές υπηρεσίες δεν εμπιστεύονται η μια την άλλη. Έτσι, κέρδιζα περισσότερα.
Συμβουλές για τα θύματα καταδίωξης/παρακολούθησης.
AG: τι συμβουλές θα δίνατε σε όσους αισθάνονται ότι παρακολουθούνται;
CC: λόγω της ψηφιακής παρακολούθησης που γίνεται με βάση λέξεις κλειδιά, καλό είναι να αποφεύγουν στην ηλεκτρονική τους αλληλογραφία τη χρήση όρων όπως «νοητικός έλεγχος», «μυστικές υπηρεσίες» κτλ. Επίσης, καλό θα ήταν να ελέγχουν αν κάποιος εισέβαλε στην κατοικία τους. Πριν από την είσοδό τους, οι παρατηρητές ψεκάζουν με αναισθητικό αέριο κάτω από την πόρτα σας. Στη συνέχεια, το θύμα ξυπνά με γεύση μετάλλου στο στόμα. Επίσης, συνιστάται σε όσους αισθάνονται υπό παρακολούθηση να σημειώνουν τους αριθμούς κυκλοφορίας αυτοκινήτων των οποίων οι οδηγοί συμπεριφέρονται παράξενα στο τιμόνι. Μπορούν επίσης να τυλίγουν σε αλουμινόχαρτο την αλληλογραφία που δεν θέλουν να διαβαστεί από τρίτους και να ελέγχουν την παρουσία ακτινοβολιών υψηλής συχνότητας στην κατοικία τους με ειδικά όργανα μέτρησης.
AG: γνωρίζετε άτομα που μπορούν να καταθέσουν παρόμοιες μαρτυρίες;
CC: προς το παρόν όχι. Ελπίζω όμως να υπάρξουν και άλλοι εθελοντές.

Written by rudy2

April 19, 2011 at 13:24

One Response

Subscribe to comments with RSS.


Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.